ЖОСПАР КIРIСПЕ І ҒЫЛЫМИ-ЗЕРТТЕУ БӨЛIМI 1.1.Шарап өндiрiсiнiң қазiргi жағдайына әдебиетке шолу 1.2.Шарап өндiрiсiне патенттiк шолу 1.3.Шараптың жаңа түрiн шығару бойынша 1.4.Ұсынылған рекомендациясын жасау ІІ ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ БӨЛIМ 2.1.Шарап өндiрiсiнiң технологиялық құрылымы 2.2.Таңдау және оған тоқталу 2.3.Қосымша материалдар мен шикiзатқа сипаттама 2.4.Дайын өнiмге сипаттама 2.5.Өндiрiстiң технохимиялық бақылауы ІІІ ЕСЕПТІК – ГРАФИКАЛЫҚ БӨЛІМ 3.1.Өнімдік есептеме 3.2.Технологиялық құрал-жабдықтарды сұрыптау мен есептеу 3.3.Технологиялық желіні үйлестіру 3.4.Өндірістік корпустың көлемін жоспарлау шешімі 3.5.Энергетикалық есептеулер IV.ТIРШIЛIК ҚАУIПСIЗДIГI V.ҚОРШАҒАН ОРТАНЫ ҚОРҒАУ VI.ЭКОНОМИКАЛЫҚ БӨЛIМ VII.БИЗНЕС-ЖОСПАР
ҚОРЫТЫНДЫ
ПАЙДАЛАНҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ
ЖАЗЫЛҒАН ЖЫЛЫ 2009, КӨЛЕМІ: 1- ИНТ, 14 - ШРИФТ,110 БЕТ