Понедельник, 30.06.2025, 01:30
Приветствую Вас Гость | RSS
Қазақша рефераттар Курстық жұмыстар Дипломдық жұмыстар
Главная МатериалыРегистрацияВход
Категории раздела
Категории раздела
Әдебиет
Банк ісі
Басқа да
Биология
Бухгалтерлік іс
География
Ет, сүт, шарап өнімдері
Жер кадастрі
Журналистика
Информатика, техника
Кеден
Қаржы
Құқық
Маркетинг
Математика
Медицина
Мемлекеттік басқару
Менеджмент
Мұнай-газ
Мұрағат ісі
Өнертану
Педагогика
Полиграфия
Психология
Сақтандыру
Салық
Саясаттану
Сертификаттау
Социология
Статистика
Тарих
Тау-кен ісі
Технология
Туризм
Тілтану
Физика
Философия
Химия
Іс жүргізу
Экология
Экономика
Главная » Материалы на казахском » Дипломдық жұмыстар » Басқа да

Шарап өндiрiсiнiң технологиялық құрылымы



ЖОСПАР
КIРIСПЕ
І ҒЫЛЫМИ-ЗЕРТТЕУ БӨЛIМI
1.1.Шарап өндiрiсiнiң қазiргi жағдайына әдебиетке шолу
1.2.Шарап өндiрiсiне патенттiк шолу
1.3.Шараптың жаңа түрiн шығару бойынша
1.4.Ұсынылған рекомендациясын жасау
ІІ ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ БӨЛIМ
2.1.Шарап өндiрiсiнiң технологиялық құрылымы
2.2.Таңдау және оған тоқталу
2.3.Қосымша материалдар мен шикiзатқа сипаттама
2.4.Дайын өнiмге сипаттама
2.5.Өндiрiстiң технохимиялық бақылауы
ІІІ ЕСЕПТІК – ГРАФИКАЛЫҚ БӨЛІМ
3.1.Өнімдік есептеме
3.2.Технологиялық құрал-жабдықтарды сұрыптау мен есептеу
3.3.Технологиялық желіні үйлестіру
3.4.Өндірістік корпустың көлемін жоспарлау шешімі
3.5.Энергетикалық есептеулер
IV.ТIРШIЛIК ҚАУIПСIЗДIГI
V.ҚОРШАҒАН ОРТАНЫ ҚОРҒАУ
VI.ЭКОНОМИКАЛЫҚ БӨЛIМ
VII.БИЗНЕС-ЖОСПАР

ҚОРЫТЫНДЫ

ПАЙДАЛАНҒАН ӘДЕБИЕТТЕР ТІЗІМІ

ЖАЗЫЛҒАН ЖЫЛЫ 2009, КӨЛЕМІ: 1- ИНТ, 14 - ШРИФТ,110 БЕТ


Категория: Басқа да | Просмотров: 642 | Теги: шарап, құрылымы, технологиялық, өндiрiсiнiң
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Рефераты на казахском языке, Казахские курсовые и дипломные © 2025