ЖОСПАР Кіріспе 1 Аналитикалық шолу 1.1 Микроорганизмдер морфологиясы 1.2 Микроорганизм продуценті 1.3 Микроорганизмдер және тамақ өнімдері 1.4 Шикізатқа сипаттама 1.5 Көмірсудың лимон қышқылына тотығуы 1.6 Лимон қышқылы өндірісі 1.7 Ферментация процесінің беттік культивирлеу әдісі 1.8 Ферментация түптік әдіспен культивирлеу 1.9 Лимон қышқылын кристалл түрінде алу 2 Эксперименттік бөлім 2.1 Тәжірбие әдістемесі 2.1.1 Ыдыстар мен қоректік орталарды залалсыздау әдістері 2.1.2 Егіс материалын дайындау 2.1.3 Лимон қышқылын алу 2.2 Тәжірбие әдістемесі
Қорытынды
Пайдаланған әдебиеттер тізімі
Жазылған жылы 2009, көлемі: 1,5- инт, 14 - шрифт, 37 бет