Понедельник, 30.06.2025, 02:24
Приветствую Вас Гость | RSS
Қазақша рефераттар Курстық жұмыстар Дипломдық жұмыстар
Главная МатериалыРегистрацияВход
Категории раздела
Категории раздела
Әдебиет
Банк ісі
Басқа да
Биология
Бухгалтерлік іс
География
Ет, сүт, шарап өнімдері
Жер кадастрі
Журналистика
Информатика, техника
Кеден
Қаржы
Құқық
Маркетинг
Математика
Медицина
Мемлекеттік басқару
Менеджмент
Мұнай-газ
Мұрағат ісі
Өнертану
Педагогика
Полиграфия
Психология
Сақтандыру
Салық
Саясаттану
Сертификаттау
Социология
Статистика
Тарих
Тау-кен ісі
Технология
Туризм
Тілтану
Физика
Философия
Химия
Іс жүргізу
Экология
Экономика
Главная » Материалы на казахском » Дипломдық жұмыстар » Биология

Микроорганизмдер және тамақ өнімдері



ЖОСПАР
Кіріспе
1 Аналитикалық шолу
1.1 Микроорганизмдер морфологиясы
1.2 Микроорганизм продуценті
1.3 Микроорганизмдер және тамақ өнімдері
1.4 Шикізатқа сипаттама
1.5 Көмірсудың лимон қышқылына тотығуы
1.6 Лимон қышқылы өндірісі
1.7 Ферментация процесінің беттік культивирлеу әдісі
1.8 Ферментация түптік әдіспен культивирлеу
1.9 Лимон қышқылын кристалл түрінде алу
2 Эксперименттік бөлім
2.1 Тәжірбие әдістемесі
2.1.1 Ыдыстар мен қоректік орталарды залалсыздау әдістері
2.1.2 Егіс материалын дайындау
2.1.3 Лимон қышқылын алу
2.2 Тәжірбие әдістемесі

Қорытынды

Пайдаланған әдебиеттер тізімі

Жазылған жылы 2009, көлемі: 1,5- инт, 14 - шрифт, 37 бет


Категория: Биология | Просмотров: 1187 | Теги: және, өнімдері, тамақ, Микроорганизмдер
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Рефераты на казахском языке, Казахские курсовые и дипломные © 2025