Понедельник, 30.06.2025, 02:44
Приветствую Вас Гость | RSS
Қазақша рефераттар Курстық жұмыстар Дипломдық жұмыстар
Главная МатериалыРегистрацияВход
Категории раздела
Категории раздела
Әдебиет
Банк ісі
Басқа да
Биология
Бухгалтерлік іс
География
Ет, сүт, шарап өнімдері
Жер кадастрі
Журналистика
Информатика, техника
Кеден
Қаржы
Құқық
Маркетинг
Математика
Медицина
Мемлекеттік басқару
Менеджмент
Мұнай-газ
Мұрағат ісі
Өнертану
Педагогика
Полиграфия
Психология
Сақтандыру
Салық
Саясаттану
Сертификаттау
Социология
Статистика
Тарих
Тау-кен ісі
Технология
Туризм
Тілтану
Физика
Философия
Химия
Іс жүргізу
Экология
Экономика
Главная » Материалы на казахском » Дипломдық жұмыстар » Биология

Сүт қышқылының ашу процесі



ЖОСПАР
Кіріспе
1. Аналиткалық шолу.
1.1. Сүт қышқылының ашу процесі.
1.2. Гомоферментативті сүт қышқылын ашуының қоздырғыштары.
1.3. Гетероферментативті сүт қышқылының ашу процесі.
1.4. Сүттің ең ақырғы қышқылдығын анықтау.
1.5. Моноқышқылды бактериялардың практикада қолданылуы.
1.6. Сапасына талапнама.
2. Ғылыми – зерттеу бөлімі.
2.1. Ірімшік қайнатуда қолданылатын бактериялды ашытқылар мен препараттар.
2.2. Ірімшік қайнатуда қолданылатын зеңдер.
2.3. Тәжірибенің нәтижесі және оларды талқылау.

Қорытынды

Пайдаланған әдебиеттер тізімі

Жазылған жылы 2009, көлемі: 1,5- инт, 14 - шрифт, 29 бет


Категория: Биология | Просмотров: 724 | Теги: ашу, қышқылының, Сүт, процесі
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Рефераты на казахском языке, Казахские курсовые и дипломные © 2025