ЖОСПАР Кіріспе 1. Аналиткалық шолу. 1.1. Сүт қышқылының ашу процесі. 1.2. Гомоферментативті сүт қышқылын ашуының қоздырғыштары. 1.3. Гетероферментативті сүт қышқылының ашу процесі. 1.4. Сүттің ең ақырғы қышқылдығын анықтау. 1.5. Моноқышқылды бактериялардың практикада қолданылуы. 1.6. Сапасына талапнама. 2. Ғылыми – зерттеу бөлімі. 2.1. Ірімшік қайнатуда қолданылатын бактериялды ашытқылар мен препараттар. 2.2. Ірімшік қайнатуда қолданылатын зеңдер. 2.3. Тәжірибенің нәтижесі және оларды талқылау.
Қорытынды
Пайдаланған әдебиеттер тізімі
Жазылған жылы 2009, көлемі: 1,5- инт, 14 - шрифт, 29 бет