Понедельник, 30.06.2025, 07:09
Приветствую Вас Гость | RSS
Қазақша рефераттар Курстық жұмыстар Дипломдық жұмыстар
Главная МатериалыРегистрацияВход
Категории раздела
Категории раздела
Әдебиет
Банк ісі
Басқа да
Биология
Бухгалтерлік іс
География
Ет, сүт, шарап өнімдері
Жер кадастрі
Журналистика
Информатика, техника
Кеден
Қаржы
Құқық
Маркетинг
Математика
Медицина
Мемлекеттік басқару
Менеджмент
Мұнай-газ
Мұрағат ісі
Өнертану
Педагогика
Полиграфия
Психология
Сақтандыру
Салық
Саясаттану
Сертификаттау
Социология
Статистика
Тарих
Тау-кен ісі
Технология
Туризм
Тілтану
Физика
Философия
Химия
Іс жүргізу
Экология
Экономика
Главная » Материалы на казахском » Дипломдық жұмыстар » Биология

Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы



ЖОСПАР
1. Кіріспе
2. Әдебиетке шолу
2.1.Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы
2.1.1.Сүттің тағамдық маңызы мен биологиялық қасиеттері
2.1.2.Сүттің құрамы мен қасиеттері әсер ететін шарттар
2.2.Сүт микробиологиясы
2.2.1.Сүт микрофлорасы
2.2.2.Сақтау барысында сүт микрофлорасының өзгеруі
2.2.3.Сүт қышқылды бактериялар
2.2.4.Сүттің анормальды микрофлорасы
2.2.5.Сүтті консервілеу тәсілдері
2.2.6Сүтті санитарлық бактериологиялық тексеру.
2.3.Сүттің ветеринариялық-санитариялық тұрғыдан маңызы
3. Өзіндік зерттеулер
3.1. Зерттеу материалдары мен әдістері
3.2. Базарға сипаттама

Қорытынды

Пайдаланған әдебиеттер тізімі

Жазылған жылы 2009, көлемі: 1- инт, 14 - шрифт, 30 бет


Категория: Биология | Просмотров: 1636 | Теги: Сүт, технологиясы, өнімдерінің, және
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Рефераты на казахском языке, Казахские курсовые и дипломные © 2025