ЖОСПАР 1. Кіріспе 2. Әдебиетке шолу 2.1.Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы 2.1.1.Сүттің тағамдық маңызы мен биологиялық қасиеттері 2.1.2.Сүттің құрамы мен қасиеттері әсер ететін шарттар 2.2.Сүт микробиологиясы 2.2.1.Сүт микрофлорасы 2.2.2.Сақтау барысында сүт микрофлорасының өзгеруі 2.2.3.Сүт қышқылды бактериялар 2.2.4.Сүттің анормальды микрофлорасы 2.2.5.Сүтті консервілеу тәсілдері 2.2.6Сүтті санитарлық бактериологиялық тексеру. 2.3.Сүттің ветеринариялық-санитариялық тұрғыдан маңызы 3. Өзіндік зерттеулер 3.1. Зерттеу материалдары мен әдістері 3.2. Базарға сипаттама
Қорытынды
Пайдаланған әдебиеттер тізімі
Жазылған жылы 2009, көлемі: 1- инт, 14 - шрифт, 30 бет