ЖОСПАР 1.КІРІСПЕ 2.ӘДЕБИЕТКЕ ШОЛУ 2.1. Сойыс малдарының жалпы сипаттамасы 2.1.2 Малды қабылдау және союға дайындау 2.2 Етті микробиологиялық тексеру 2.2.1 Малды сою және ұшасын бөлу 2.2.2 Ет микрофлорасы 2.2.3 Ет және ет өнімдерін бактериологиялық тексеру 3.ӨЗІНДІК ЗЕРТТЕУЛЕР 3.1.Зерттеу материалы мен әдістемелері 3.2.Базарға сипаттама 3.3.Ет және ет өнімдерін бактериологиялық тексеру нәтижелерін талдау
Қорытынды
Пайдаланған әдебиеттер тізімі
Жазылған жылы 2009, көлемі: 1,5- инт, 14 - шрифт, 30 бет