Понедельник, 30.06.2025, 02:00
Приветствую Вас Гость | RSS
Қазақша рефераттар Курстық жұмыстар Дипломдық жұмыстар
Главная МатериалыРегистрацияВход
Категории раздела
Категории раздела
Әдебиет
Банк ісі
Басқа да
Биология
Бухгалтерлік іс
География
Ет, сүт, шарап өнімдері
Жер кадастрі
Журналистика
Информатика, техника
Кеден
Қаржы
Құқық
Маркетинг
Математика
Медицина
Мемлекеттік басқару
Менеджмент
Мұнай-газ
Мұрағат ісі
Өнертану
Педагогика
Полиграфия
Психология
Сақтандыру
Салық
Саясаттану
Сертификаттау
Социология
Статистика
Тарих
Тау-кен ісі
Технология
Туризм
Тілтану
Физика
Философия
Химия
Іс жүргізу
Экология
Экономика
Главная » Материалы на казахском » Дипломдық жұмыстар » Биология

Сойыс малдарының жалпы сипаттамасы



ЖОСПАР
1.КІРІСПЕ
2.ӘДЕБИЕТКЕ ШОЛУ
2.1. Сойыс малдарының жалпы сипаттамасы
2.1.2 Малды қабылдау және союға дайындау
2.2 Етті микробиологиялық тексеру
2.2.1 Малды сою және ұшасын бөлу
2.2.2 Ет микрофлорасы
2.2.3 Ет және ет өнімдерін бактериологиялық тексеру
3.ӨЗІНДІК ЗЕРТТЕУЛЕР
3.1.Зерттеу материалы мен әдістемелері
3.2.Базарға сипаттама
3.3.Ет және ет өнімдерін бактериологиялық тексеру нәтижелерін талдау

Қорытынды

Пайдаланған әдебиеттер тізімі

Жазылған жылы 2009, көлемі: 1,5- инт, 14 - шрифт, 30 бет


Категория: Биология | Просмотров: 1082 | Теги: малдарының, жалпы, сипаттамасы, Сойыс
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Рефераты на казахском языке, Казахские курсовые и дипломные © 2025